O NAMA

Poduzeće Auto-poljostroj d.o.o. osnovano je krajem 1992. godine u Zagrebu. Osnovna djelatnost poduzeća je prodaja poljoprivrednih strojeva, priključne mehanizacije te rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve na veliko i malo.


Prva poslovnica otvorena je 1993. godine u Dubravi kod Vrbovca, nakon toga otvara se poslovnica u Zagrebu koja je danas i sjedište poduzeća. Od 1999. godine do 2005. godine poduzeće Auto-poljostroj d.o.o. otvara još četiri poslovnice u Sisačko-moslavačkoj županiji (Petrinja, Sisak, Kutina i Popovača). Godine 2005. poduzeće Auto-poljostroj d.o.o. postaje generalni uvoznik i distributer IMT traktora i priključnih strojeva za Republiku Hrvatsku.


Godine 2009. poduzeće Auto-poljostroj d.o.o. nastavlja sa svojim širenjem te otvara svoju sedmu poslovnicu u Karlovcu. U međuvremenu uz IMT traktore i priključne strojeve, svoj program širi na traktore TAFE za koje je također generalni uvoznik i distributer na području Republike Hrvatske.


Godine 2016. poduzeće Auto-poljostroj otvara svoju osmu poslovnicu u Požeško-slavonskoj županiji (Pleternica). Godine 2017. poduzeće otvara specijaliziranu poslovnicu (diskont) za ulja i maziva u sklopu tvornice Ina-Maziva d.o.o..


Godine 2020. poduzeće Auto-poljostroj d.o.o. postaje zastupnik za traktore FARMTRAC proizvođača ESCORTS KUBOTA Ltd., jednog od najvećih i renomiranih proizvođača traktora u Indiji i Svijetu.


Danas poduzeće Auto-poljostroj d.o.o. ima devet poslovnica od kojih je osam poslovnica namijenjeno za prodaju poljoprivrednih strojeva, priključne mehanizacije te rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve te jednu specijaliziranu poslovnicu za prodaju ulja i maziva.